• slide-efop-1.8.5-17_uj.jpg
  • slide-efop-4.1.3-17_uj.jpg
  • slide-top-7.1.1-16.jpg
  • slide-zsigmondy_emlekkonyv.jpg
  • slide_03.jpg

Híreink

GRATULÁLUNK!

Büszkék vagyunk régi tanítványainkra, jelenlegi kollégáinkra, akik a Zsigmondy Vilmos Gimnázium nevelőtestületének  kiemelkedő munkát végző tagjai.

Dorog Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2022-ben az „Év pedagógusa” címet adományozta Harmat Eszternek.

Kara József az Esztergomi Tankerületi Központtól magasszintű oktató-nevelő munkájáért „Elismerő oklevelet” vehetett át.

20220701 gratulacio HE KJo web

A gimisek Szlovéniában zárták a tanévet

A Zsigmondy Gimnázium tanulói 5 napos kiránduláson vettek részt Szlovéniában a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt-től a Határtalanul! program keretei között elnyert támogatás segítségével. A 28 tanuló 3 kísérő pedagógus társaságában meglátogatta a muravidéki magyarság központját, Lendvát, ellátogattak Ptuj és Ljubljana városába, és olyan természeti csodákat fedezhettek fel, mint az Isonzó-völgye és a Kozjak-vízesés. Ezeken a gyönyörű helyeken harcoltak magyar katonáink az I. világháború során - ennek emlékeit is felfedezték a túrán.

szl202207

ÁLLÁSHIRDETÉS!

Magyar nyelv és irodalom - történelem szakos gimnáziumi tanár
https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=ihxj2wh3f2

allashirdetes magyar tori


Strandröplabda

Iskolánk 2022.június 13-án részt vett az Esztergomi Városi Strandröplabda Diákolimpián,ahol 7 esztergomi iskolával mértük össze tudásunkat. A forró homok és a nagy meleg ellenére legyőzték a fiúk az Árpád-házi Szt.Erzsébet és a Bottyán János Iskola csapatait.

Leány csapatunk a 3.helyen ,fiú csapatunk az előkelő 2.helyet szerezte meg .

A leány csapat tagjai:
Mosolygó Mira, Kontár Boglárka, Jurácsek Lili, Nebehaj Mira, Hartmann Petra, Basovszki Réka

A fiú csapat tagjai:
Hullár László, Juhász Gergő, Sztojka Gusztáv, Heller Zsolt, Alfero-Juhász Sergio, Ujlaki Dániel

Gratulálunk mindkét csapatnak !

Nemcsak a szép eredmény örvendetes, hanem az is ,hogy a csapatok gerincét 9-10.osztályosok alkották,ami remény arra is ,hogy az elkövetkező években is számolniuk kell a környékbeli iskoláknak a Zsigmondy Vilmos Gimnázium röplabda/ strandröplabda csapataival.

20220613 strandroplabda

Vagyonvédelmi plakátterv

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Bűnmegelőzési Alosztálya alkotói pályázatot hirdetett vagyonvédelem témában. A pályamunkák közül a Zsigmondy Gimnázium 2 tanulójának munkáját is díjazták. Papp Henrietta és Reskó Vanessza 11. b osztályos tanulók által készített plakátterv külön díjazásban részesült. A diákok elismerő oklevelet és Decathlon vásárlási utalványt vehettek át. A tanulóknak és a munkát irányító Girhiny Kornél tanár úrnak is gratulálunk.

IMG 20220614 094559

.